28
Joi, Mar
23 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Polițiștii Compartimentului Rutier Câmpia Turzii, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Compartimentului Siguranţă Publică şi Patrulare au desfășurat acțiuni în scopul impunerii respectării regimului legal de viteză și politia rutieraprevenirea accidentelor rutiere produse pe acest fond.

Acțiunea s-a desfășurat în zilele de 22 - 23 iunie a.c., pe D.N. 15 E60, pe raza localității Câmpia Turzii, județul Cluj, ocazie cu care au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale pentru abaterile rutiere, dintre care 19 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 1 pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice, iar alte 7 sancţiuni au fost aplicate altor categorii de participanţi la trafic, respectiv pietoni şi bicicliști.

În data de 21 iunie a.c, în cadrul acțiunii desfășurate de către polițiștii Compartimentului Rutier Câmpia Turzii, în scopul impunerii unui climat de disciplina în rândul  participanților la trafic, cu preponderență al bicicliștilor pe raza municipiului Câmpia Turzii, au fost depistați 5 bicicliști, având  alcoolemii în aerul expirat între 0,06-1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh