06
Vi, Dec
42 New Articles

POLIȚIA
Typography

Când l-a întâlnit la Polus pe un mai vechi cunoscut, pe un tânăr din comuna Sânpaul l-au năpădit amintiri mai vechi legate de acesta, dintre care cea mai apăsătoare era aducerea aminte că respectivul îi datorapolitia cluj niște bani. Așa că a scos o bâtă de baseball și l-a pocnit în plină figură. Conflictul a escaladat, pentru că fiecare dintre cei doi protagoniști era însoțit și de alte persoane care s-au solidarizat cu cunoștințele lor.

Conform poliției, la data de 6 august a.c., în urma investigațiilor efectuate de către polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești, cu sprijinul polițiștilor Secției 3 Poliție Rurală Baciu și a celor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale,  au fost depistați 4 tineri cercetați pentru comiterea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

„Conform cercetărilor efectuate, la data de 5 august a.c., în jurul orei 01:00, pe fondul unui conflict mai vechi, cei în cauză ar fi provocat un scandal în fața unui complex comercial din Florești și ar fi agresat 5 persoane, creând o stare de temere, panică și tulburare a ordinii și liniștii publice. Cei în cauză, tineri cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani, din Sânpaul, au fost reținuți pentru 24 de ore de către polițiști pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe, faptă prevăzută de Codul penal. În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale”, ne-a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj ieri, iar azi a venit cu noutatea că „în urma continuării cercetărilor au fost extinse cercetările fata de alți doi tineri, de 16 și 17 ani, din comuna Sânpaul. În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore”.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh