06
Vi, Dec
42 New Articles

POLIȚIA
Typography

La data de 7 august a.c., efective mărite de poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Dej - Biroul de Investigații Criminale, Biroul Rutier, Biroul de Ordine Publică, Compartimentul Criminalistic și Secţia 5 Poliţie politia cluj napocaRurală Dej, împreună cu  jandarmi și specialiști din cadrul Direcției Sanitar Veterinare și Electrica Furnizare, au derulat o razie pentru prevenirea şi combaterea faptelor penale şi contravenţionale, a infracțiunilor cu violență, a  furturilor de animale și produse agricole de pe câmp.

De asemenea, s-a acționat pentru prevenirea accidentelor rutiere, depistarea persoanelor care fac obiectul cercetărilor și se sustrag urmăririi penale.

În cadrul acțiunii au fost puse în aplicare 3 mandate de aducere privind dosare penale aflate în instrumentarea polițiștilor.

Au fost legitimate 119 persoane și controlate 78 de autovehicule, fiind constatate 5 infracțiuni (ex. conducerea unui vehicul fără permis, sub influența alcoolului etc).

 

De asemenea, pentru neregulile constatate au fost aplicate 36 de sancțiuni contravenționale și au fost reținute 2 permise de conducere (pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și depășirea vitezei legale) și un certificat de înmatriculare.

-----------------------------------

În noaptea de 7/8 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au acționat pentru prevenirea și combaterea criminalității stradale, a furturilor, precum și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

S-a acționat, cu preponderență, pe străzile Calea Turzii, Observatorului, Piața Zorilor, Clinicilor și străzile adiacente.

 În acțiune au fost angrenați polițiști din cadrul secțiilor urbane de poliție  1, 2, 3 și 6.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh