05
Dum, Apr
71 New Articles

POLIȚIA
Typography

La data de 4 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia-Turzii au desfășurat o acțiune în vederea menținerii unui climat siguranță publică în zona Târgului Obor și a Piețelor Agroalimentare,obor campia turzii dar și de prevenire a accidentelor rutiere.

La acțiune au participat alături de polițiști, jandarmi din cadrul Detașamentului de Jandarmi Turda și specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Cluj.

Activitățile realizate au condus la legitimarea a 140 de persoane, controlarea a 61 de vehicule, verificarea a 22 de producători agricoli și persoane fizice autorizate.

 Abaterile constatate de către polițiști au impus aplicarea a 45 de sancțiuni contravenționale, 32 dintre acestea pentru abateri la regimul rutier, 6 pentru încălcări ale legislației privind regimul domicilierii și evidența persoanelor, alte 5 pentru abateri privind activitățile de comerț stradal.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh