19
Vi, Apr
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Polițiștii clujeni marchează luni, 9 decembrie 2019, ora 14.15, lansarea Campaniei „Hoții îți invadează intimitatea”, campanie care își propune conştientizarea populației cu privire la rolul şi importanţa măsurilor preventive în protejarea bunurilor din locuinţe.campanie hoti

Campania este derulată de către Poliția Română, prin structurile de prevenire a criminalității, în perioada decembrie 2019 – februarie 2020.

Noutatea campaniei din acest an constă în posibilitatea cetăţenilor de a se putea transpune în martori la un furt din locuinţă, având ocazia să înţeleagă modul de acţiune al infractorilor, prin utilizarea unei tehnologii de ultimă generaţie, care îi expune pe aceştia unei experienţe virtuale ce are corespondent în realitate.           Astfel, cetăţenii se pot transpune în martori la un furt din locuinţă, având ocazia să înţeleagă modul de acţiune al infractorilor.

Activitatea va avea loc în Piața Unirii, din municipiul Cluj-Napoca, la data și ora menționată mai sus.

 

Link campanie: https://www.politiaromana.ro/ro/comunicate/campania-hotii-iti-invadeaza-intimitatea

 

Foto: Arhiva

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh