05
Dum, Apr
73 New Articles

POLIȚIA
Typography

În perioada 6 – 8 decembrie a.c., poliţiştii Compartimentului Rutier Câmpia Turzii au desfăşurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere grave precum şi de impunere a unui climat de disciplină rutieră în rândul participanţilor la traficul rutier. Acţiunea a vizat în principal combaterea nerespectării regimului legal de viteză şi viteza neadaptată condiţiilor meteo-rutiere precum şi prevenirea şi combaterea conducerii politia rutiera campia turziivehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice.

Activităţile desfăşurate au condus la legitimarea a 121 de persoane, controlarea a 114 vehicule, precum şi la testarea cu aparatul etilotest a 97 de conducători auto.

Abaterile constatate de poliţişti au impus aplicarea a 41 de sancţiuni contravenţionale, dintre acestea, 24 fiind aplicate pentru încălcarea regimului legal de viteză, 2 pentru conducere sub influenţa alcoolului sau altor substanţe iar 15 au fost aplicate altor categorii de participanţi la traficul rutier, respectiv biciclişti, pietoni, etc. De asemenea, în 5 cazuri a fost dispusă măsura suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată (2 alcool şi 3 viteză).

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh