20
Sam, Apr
19 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea mai multor furturi din mijloacele de transport în comun. Ulterior, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. frut buzunare

Conform probatoriului administrat, în perioada 1 martie 2019 - 14 ianuarie 2020, cel în cauză - un bărbat în vârstă de 38 de ani, din comuna Florești, județul Cluj, ar fi săvârșit 6 infracțiuni de furt calificat, 2 tranzacții financiare în mod fraudulos, respectiv 2 infracțiuni de acces ilegal la un sistem informatic.

Acesta acționa în mijloacele de transport în comun de pe raza municipiului Cluj-Napoca și, profitând de neatenția călătorilor, ar fi sustras portmonee, carduri bancare, bani, telefoane mobile din genți și ghiozdane.

De exemplu, la data de 1 ianuarie a.c., în intervalul orar 18:45-19:00, în timp ce persoana vătămată se deplasa cu mijlocul de transport în comun, bărbatul în cauză i-ar fi sustras din ghiozdanul pe care îl purta pe spate un portmoneu care conținea documente personale și bani. Ulterior, acesta s-ar fi deplasat la o benzinărie, unde ar fi efectuat 10 tranzacții contactless cu cardul de debit al persoanei vătămate, cauzându-i un prejudiciu de 1000 lei.

 

Prejudiciul total cauzat de bărbat a fost estimat la suma de 5500 de lei.  În urma cercetărilor efectuate, prejudiciul a fost recuperat parțial.

 

Polițiștii contiună cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh