01
Joi, Oct
59 New Articles

POLIȚIA
Typography

Polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Aghireșu, județul Cluj.arestat

Conform probatoriului administrat, la data de 9 februarie a.c., în jurul orei 00.30 cel în cauză - un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Aghireșu, județul Cluj, s-ar fi deplasat la locul de muncă al fostei sale soții, unde ar fi agresat-o pe aceasta și pe un alt angajat al respectivei societăți.

Ca urmare a unui ordin de protecție dispus de către magistrații Judecatoriei Huedin, celui în cauză îi era interzis să se apropie de persoana vătămată la o distanță mai mică de 200 metri de aceasta.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, lovire sau alte violențe și nerespectare a hotărârii judecătorești , fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal, respectiv de Legea 217/2003.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de către polițiști pentru 24 de ore, iar ulterior acesta a fost prezentat magistraților de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, care au dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh