26
Vi, Apr
1 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La  data de 13 februarie a.c.,  în intervalul 12:00 – 16:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda, împreună cu cei de la Secţia 9 Poliţie Rurală Turda, au desfăşurat o acțiune de amploare pe raza de competență.actiune efective marite

Acţiunea a avut ca scop menținerea unui climat de ordine şi siguranță civică, prevenirea comiterii faptelor de natură contravențională și infracțională, depistarea, identificarea și tragerea la răspundere a persoanelor care încalcă prevederile legale sau sunt urmărite în temeiul legii.

În cadrul acţiunii au fost legitimate 121 de persoane și au fost controlate 103 autovehicule.

În urma abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 42 de sancţiuni contravenţionale, 36 dintre acestea pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 4 pentru nerespectarea Legii 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere şi 2 pentru nerespectarea Legii 61/1991R privind  încălcarea a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

De asemenea, au fost  întocmite 15 note de constatare privind aspecte de sustragere de gaze naturale şi energie electrică. 

Totodată, a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, o femeie fiind reţinută de către poliţişti pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de delapidare în formă continuată.

La acţiune au participat jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca şi a Detaşamentului 4 Jandarmi Turda, precum şi reprezentanţi ai societăţilor de energie şi gaz.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh