01
Joi, Oct
62 New Articles

POLIȚIA
Typography

În perioada 13-14 aprilie a.c., polițiștii rutieri au efectuat o serie de acţiuni pe raza județului Cluj, pentru menținerea unui climat de siguranță rutieră pe drumurile publice și în scopul verificării modului în care este efectuat transportul de persoane.politie actiune transport persoane

 În cadrul acţiunii, poliţiştii au aplicat 111 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor legale. Dintre acestea, 52 de măsuri de sancționare contravențională au reprezentat încălcări ale prevederilor ordonanțelor militare.

 Ca urmare a activităților desfășurate, au fost reținute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice un  număr de 6 permise de conducere.

 De asemenea, în cadrul acestor acțiuni au fost reținute 5 certificate de înmatriculare pentru nereguli privind starea tehnică a autovehiculelor.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh