19
Sam, Sep
46 New Articles

POLIȚIA
Typography

Polițiștii Secției Poliție Rurală Baciu, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca au acţionat la data de 27 aprilie a.c., în intervalul orar 14.00-17.00 pe raza comunelor Baciu-Sânpaul, pentru prevenirea şi combaterea politie faptelor antisociale, precum şi cu scopul verificării respectării măsurilor legale impuse prin ordonanţele militare.

 Urmare a neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 16 de sancțiuni contravenționale, valoarea totală fiind de peste 28 725 de lei. 

Au fost controlate în trafic 27 autovehicule și legitimate peste 40 de persoane.

 

***

 

La data de 27 aprilie a.c., în intervalul orar 06.00-12.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale au desfăşurat o acţiune punctuală în zona străzii Platanilor -Calea Dezmirului - Pata Rât.

 

Acţiunea a avut scopul prevenirii și combaterii faptelor antisociale, asigurării unui climat optim de ordine publică, precum și pentru verificarea măsurilor legale impuse prin ordonanțele militare.

 

În cadrul acţiunii au fost legitimate 184 de persoane şi a fost verificate 94 de vehicule.

 

În urma abaterilor constate, au fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale la regimul rutier.

 

Totodată, 4 persoane pe numele cărora erau emise mandate de aducere au fost depistate şi conduse la sediul unităților de poliție, pentru luarea măsurilor care se impuneau.

 

La acţiune au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca şi lucrători din cadrul Poliției Locale Cluj-Napoca.

 

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare pe raza județului Cluj, echipajele de polițiști acționând în sistem integrat pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, prevenirea și limitarea răspândirii virusului COVID 19, dar și pentru a preveni și combate ilegalitățile de orice fel.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh