19
Sam, Sep
47 New Articles

POLIȚIA
Typography

La data de 29 aprilie a.c., în baza activităţilor informativ-operative desfăşurate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 4 Poliţie, cu sprijinul polițiștilor Secţiei 2 Poliţie au depistat şi reţinut pentru 24 de ore, doi tineri de 18, respectiv 20 de ani, din localitatea Floreşti, județul Cluj și municipiul Baia Mare, judeţul Maramureş, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat.spargatori tineri

 În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că, la data de 21 aprilie a.c., în jurul orei 02.00, tânărul de 18 ani ar fi sustras cutia cu bancnote din interiorul unui aparat de cafea, de pe raza cartierului Mănăștur, cauzând un prejudiciu de circa 6.000 de lei.

 Totodată, la data de 26 aprilie a.c., în jurul orei 05.00, cei doi ar fi distrus un aparat de cafea din cartierul Mănăştur, cu intenţia de a sustrage bani din acesta, nereușind însă, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.500 de lei.

 Până în prezent, prejudiciile cauzate nu au fost recuperate.

 În continuare, polițiștii efectuază cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la furt calificat şi furt calificat, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Cei în cauză au fost prezentați magistraților, care au dispus continuarea cercetărilor față de aceștia sub control judiciar, pentru o perioada de 60 de zile.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh