19
Sam, Sep
47 New Articles

POLIȚIA
Typography

Peste 300 de polițiști clujeni acționează zilnic, în perioada 1-3 mai, pe raza județului Cluj, pentru menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea faptelor antisociale, dar și cu scopul verificării restricțiilor impuse de politia amenzi 1 maiordonanțele militare.

 

În contextul efortului comun desfășurat în această perioadă, pentru prevenirea și reducerea numărului de îmbolnăviri cauzate de COVID-19, este necesară respectarea în continuare a distanțării fizice.

 

Astfel, în minivacanța de 1 mai, rămânem acasă, suntem solidari perioadei prin care trecem și petrecem timpul în familie.

 

Vă informăm că este restricționat accesul în zonele cunoscute ca fiind atractive pentru ieșirile la iarbă verde.

 

Sancțiunile contravenționale pentru abaterile de la prevederile ordonanțelor militare sunt de la 2000 si 20.000 de lei pentru persoane fizice.

 

În acest weekend prelungit, aproximativ 900 de polițiști sunt în stradă, în întreg județul, pentru siguranța comunității.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh