01
Joi, Oct
62 New Articles

POLIȚIA
Typography

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiul Cluj-Napoca continuă acţivităţile pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive şi conducerii vehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice.politia rutiera

  DEPISTAT CU 99 KM/H, CERCETAT PENTRU 2 INFRACŢIUNI RUTIERE

 La data de 18 iunie a.c., în jurul orei 03.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au depistat un bărbat de 33 de ani, din comuna Apahida, care, a fost înregistrat cu aparatul radar în timp ce rula cu viteza de 99 km/h, pe Calea Floreşti.

 În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deținea permis de conducere.

 Refuzând testarea cu aparatul etilotest, a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei, unde, acesta a refuzat și prelevarea probelor bilogice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul ori sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh