25
Joi, Apr
3 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 20 iunie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au depistat un conducător auto de 47 de ani, din comuna Viișoara, care se deplasa cu un autoturism pe raza localității Viișoara, aflându-se sub influența alcool volanbăuturilor alcoolice.

 Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,65 mg/l alcool în aerul expirat. A fost condus de polițiști la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice.

 În cauză sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

*** 

La data de 20 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida au reținut pentru 24 de ore un tânăr cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducere sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, fapte prevăzute de Codul penal.

 În fapt, la data de 19 iunie a.c., în jurul orei 18.30, tânărul în vârstă de 20 de ani, din comuna Suatu, județul Cluj, a fost depistat de polițiști în timp ce se deplasa cu un autoturism pe raza localitații Câmpenești, deși nu deținea permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice.

 Testarea acestuia cu aparatul etilotest a relevant o concentrație de peste 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitatea medicală în vederea recoltării probelor biologice.

*** 

 La data de 21 iunie a.c., în jurul orei 19.00,  polițiștii Biroului Rutier au depistat un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Florești a fost depistat în timp ce se deplasa cu un autoturism pe strada Plopilor, din municipiu, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

 Fiind testat de polițiști cu aparatul etilotest, celui în cauză i-a reieșit o concentrație de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice.

 În cauză se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunii de conducere unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

 ***

 La data de 21 iunie, în jurul orei 16.00, a.c., polițiștii din cadrul Secţiei 7 Poliție Rurală Gherla au depistat un bărbat în vârstă de 73 de ani, din municipiul Gherla, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ 109C,în localitatea Geaca, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

 Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, reieșind o concentrație de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind transportat la o unitate spitalicească în vederea recoltării probelor biologice.

 Polițiștii efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunii de conducere unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

 ***

 La data de 20 iunie a.c., în jurul orei 09.00, polițiștii Serviciului Rutier Cluj au depistat un bărbat de 61 de ani, din comuna Florești, care se deplasa cu un autoturism pe DN1 E60, în localitatea Gilău, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

 Testarea cu aparatul etilotest a relevat o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 Bărbatul de 61 de ani a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind desfășurate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de conducere unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

 ***

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh