22
Ma, Sep
41 New Articles

POLIȚIA
Typography

AUTOTURISM URMĂRIT ÎN TRAFIC, TÂNĂR CERCETAT PENTRU 3 INFRACȚIUNIfocuri de arma
La data de 27 iunie a.c., în jurul orei 02.15, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre furtul unei autoutilitare, din parcarea unui hotel, din municipiul Cluj-Napoca.
Autoutilitara a fost dată în atenția patrulelor din întreg județul, formându-se filtre rutiere pe raza întregului județ.
La scurt timp, aceasta a fost identificată în municipiul Cluj-Napoca de către un echipaj din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi.
Polițiștii au procedat la efectuarea unui semnal de oprire însă, conducătorul auto și-a continuat deplasarea, motiv pentru care, polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, împreună cu echipaje de poliție rutieră și de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca și Poliției municipiul Gherla și a Serviciului Rutier.
În timpul urmăririi, atât polițiștii cât și jandarmii din cadrul Grupării Mobile Cluj-Napoca au tras mai multe focuri de armă, de avertisment și asupra autovehiculului, fără a rezulta rănirea vreunei persoane.
Autoutilitara a fost urmărită aproximativ 25 de km, până în localitatea Bonțida, unde conducătorul a abandonat-o și s-a ascuns într-o locuința din apropiere, unde a fost identificat de către polițiști la scurt timp.
În urma verificărilor, s-a stabilit ca este un tânăr de 20 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de peste 0.85 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Totodată, polițiștii au constatat că, acesta nu poseda permis de conducere.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

 

Stiri de acelasi gen:

Poliția Turda, urmărire ca în filme și focuri de armă!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh