22
Ma, Sep
41 New Articles

POLIȚIA
Typography

În perioada 26-28 iunie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au desfăşurat mai multe acţiuni punctuale, pe raza întregului municipiu.politie

 

Acţiunile au avut drept scop verificarea respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă, la terase şi baruri.

De asemenea, politistii au acţionat pentru menţinerea un climat de ordine şi siguranţă publică şi pentru prevenirea şi combaterea faptelor contravenţionale şi infracţionale.

 

Cu ocazia acţiunilor, au fost legitimate 275 de persoane.

 

Totodată, au fost verificate 116 societăţi comerciale.

 

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 63 de sancţiuni contravenţionale.

 

45 dintre acestea au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind măsurile impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, prevăzute de Legea 55/2020.

 

Alte 18 sancţiuni fiind aplicate pentru nerespectarea altor norme.

 

La acţiuni au participat poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţi Economice, lucrători din cadrul Poliţiei Locale Cluj-Napoca, pompieri din cadrul ISU Cluj, reprezentanți din cadrul Autorității Naționale de Protecția Consumatorului – Comisariatul Pentru Protecția Consumatorilor Cluj, şi reprezentaţi din cadrul  Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi a Inspectoratului Teritorial de Muncă Cluj.

 

Foto ataşate***

 

***

 

ACŢIUNI ÎN MUNICIPIUL GHERLA ŞI COMUNELE ARONDATE

 

În perioada 26-28 iunie a.c. poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gherla şi a Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au desfăşurat acţiuni pe întrega zonă de competenţă.

 

S-a acţionat pentru prevenirea răspândirii virusului COVID 19, creșterea gradului de disciplină rutieră şi prevenirea comiterii faptelor antisociale.

 

În cadrul acţiunii au fost legitimate 169 de persoane şi au fost verificate 97 de vehicule.

 

Totodată, poliţiştii au verificat, 29 de spaţii comerciale.

 

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 60 de sancţiuni contravenţionale.

 

Pentru nerespectarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice, poliţiştii rutieri au aplicat un număr de 48 de sancţiuni contravenţionale, fiind reţinute 6 permise de conducere şi retrase 2 certificate de înmatriculare.

 

8 sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, 2 sancţiuni au fost aplicate pentru abateri la Legea 55/2020, privind măsuri de siguranţă pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, şi alte 2 sancţiuni pentru alte abateri.

 

Acţiunile poliţiştilor vor continua.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh