23
Ma, Apr
11 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un conducator auto de 29 de ani, din comuna Posaga, judetul Alba, s-ar fi pus in miscare de pe acostamentul drumului, cu intentia de a efectua manevra de intoarcere, fiind lovit de un autoturism condus de un barbat de 49 de ani, din Aiud, judetul Alba, accident valcele care circula regulamentar pe banda a doua a sensului de mers Turda - Cluj-Napoca.
Au fost alertate, în jurul orei 16.50, o autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, o autospecială cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD.
Pompierii au găsit la locul accidentului două autoturisme avariate, iar ocupanții erau ieșiți din acestea.
Un bărbat de cca 30 de ani era întins pe jos, în momentul sosirii echipajelor de intervenție. Bărbatul este în stare gravă și a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri de specialitate.
Un tânăr si un alt bărbat, în vârstă de de cca 50 de ani, au fost consultați și transportați la spital pentru investigații de specialitate.
Pompierii au asigurat măsurile specifice pentru siguranța salvatorilor și a persoanelor implicate în accident și au sprijinit acordarea primului ajutor calificat.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh