29
Ma, Sep
71 New Articles

POLIȚIA
Typography

În afara accidentului mortal de pe A3, despre care puteți citit aici, https://turdainfo.ro/index.php/mai-multe/politia/18566-un-nou-accident-pe-autostrada-a3-turda-gilau-alte-doua-decese, în cursul nopții trecute  pompieri au mai fost solicitați să intervină politie accidenteca urmare a alor trei accidente rutiere, astfel:

ora 00.18 -  accident rutier localitatea Păniceni:

O autospecială și un echipaj SMURD au intervenit ca urmare a ieșirii în afara părții carosabile a unui autoturism. A fost acordat primul ajutor calificat unui bărbat, de cca 40 de ani, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate. cesta acuza dureri la membrele inferioare  și în zona lombară.

ora 01.40  -  accident rutier localitatea Aghireșu Fabrici:

O autospecială și un echipaj SMURD au intervenit ca urmare a ieșirii în afara părții carosabile a unui autoturism, în care pompierii au găsit un bărbat care nu putea să iasă din autoturism. Echipajele au acționat pentru extragerea acestuia, astfel încât să nu-i agraveze posibilele leziuni suferite. Nu a fost necesar transportul la spital.

ora 3.20 - accident rutier localitatea Bucea:

O autospecială și un echipaj SMURD au intervenit ca urmare a unui accident rutier produs pe raza localității Bucea. Pompierii au găsit un autoturism și un microbuz avariate și ocupanții ieșiți din acestea.

Au fost consultați patru bărbați de către echipajul SMURD fără a fi transportați la spital.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh