19
Vi, Apr
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

ISU Cluj: „La ora 9.10 au fost alertate o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul al Serviciului de Ambulanță Județean pentru a gestiona situația de urgență. Pompierii au găsit trei autoturisme avariate, dintre care unul era răsturnat pe accident valcele apahidaplafon în afara părții carosabile, iar ocupanții erau ieșiți din acestea.
Două persoane au fost consultate de către echipajele medicale, dintre care un bărbat a fost transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor de specialitate”. 

IPJ Cluj: „La data de 8 iulie a.c., în jurul orei 09.00, un bărbat de 32 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN VOCE, din direcţia Cluj-Napoca spre Jucu, ar fi efectuat manevra de depăsire fără a se asigura corespunzător, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tanar de 24 de ani, care se afla în depăşirea sa, pe care l-a proiectat în şanţul de colectare a apelor pluviale aflat pe sensul opus de mers.
În urma impactului, autoutilitara a ricoşat, lovind un alt autoturism condus de o femeie de 30 de ani din Răchiţele, care circula în faţa sa.
În urma accidentului, tânărul de 24 de ani a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale”.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh