19
Vi, Apr
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Alteori buni colaboratori ai presei din județul Cluj, de această dată peste 24 de ore au avut nevoie purtătorii de cuvânt de la Inspectoratul de Poliție Județeană Cluj pentru a răspunde solicitării noastre de informații. Dar. Cum zice ardeleanul, „las că-i binemascati turda spital și așa rău!”, le mulțumim pentru confirmarea informațiilor pe care noi le obținusem „pe surse”. Doar că Turda Info nu are orice surse, ci surse care până în prezent s-au dovedit infailibile, fiecare informați furnizată de cei care au încredere în noi iar noi în ei, fără să le dezvăluim identitatea, fiind confirmată și, deci, adevărată.

Dar iată informațiile furnizate în 24 iulie 2020, despre un eveniment produs pe 22 iulie la ora 22.40. Repetăm, solicitarea noastră de informații a fost trimisă IPJ Cluj în data de 23 iulie la ora 08.47.

„La data de 22 iulie a.c., în jurul orei 22.40, Poliția municipiului Turda a fost sesizată despre faptul că, un pacient în vârstă de 61 de ani, din municipiul Turda, internat la Spitalul Municipal Turda, a fost depistat pozitiv cu noul virus COVID-19, acesta refuzând transportul la o unitate medicală din Cluj-Napoca.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Poliției municipiului Turda. Având în vedere faptul că bărbatul a devenit recalcitrant, a fost solicitat sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, acesta fiind transportat ulterior la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca”, susțin purtătorii de cuvânt de la IPJ Cluj.

 

FOTO: Arhiva

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh