20
Sam, Apr
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Polițiștii turdeni au reținut un minor pe care îl bănuiesc că ar fi tâlhărit o persoană din altă localitate, în toiul nopții. talharie calificata

„Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiul Turda au identificat un minor de 17 ani, din municipiul Turda, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. 

Acesta a fost prezentat în magistraților din cadrul Judecătoriei Turda, care au dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. 

Cel în cauză, la data de 22 iulie a.c, în jurul orei 02.00, i-ar fi sustras o boxă Bluetooth, unui bărbat de 50 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce se afla la o terasă din municipiul Turda. Ulterior, l-ar fi agresat fizic și i-ar fi sustras din buzunar suma de 250 lei, un încărcător și un memory stick, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 350 lei. 

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate”, nea-au informat polițiștii.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh