18
Lun, Ian
49 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul tip de coronavirus, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, în colaborare cu jandarmi, polițiști locali și alte politie clujstructuri cu atribuții în domeniu au intensificat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

 Astfel, în ultima zi a anului, în urma activităţilor desfăşurate pe raza întregului județ, au fost verificate peste 120 de societăți comerciale, fiind totodată legitimate peste 2200 de persoane, acordându-se o atenție deosebită acțiunilor de verificare a modului în care sunt respectate normele de protecție sanitară în Noaptea de Revelion.

Pentru abaterile constatate de către forțele care au acționat în sistem integrat, au fost aplicate 93 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 13.800 de lei.

 De asemenea, au fost intensificate activitățile de prevenire și combatere a faptelor antisociale sau infracționale, în zonele turistice și de agrement.

 Astfel, pentru a preîntâmpina posibile incidente neplăcute și asigurarea unui climat de siguranță, în comunele Gilău, Măguri-Răcătău, Băișoara, Beliș, precum și în alte zone turistice, au fost constituite dispozitive suplimentare de efective.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh