17
Sam, Apr
51 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În acest weekend, polițiștii clujeni au continuat acțiunile în vederea reducerii accidentelor de circulație produse pe fondul conducerii sub influența alcoolului sau a altor subtanțe.alcool la volan

 Cu ocazia activităților desfășurate, au fost depistați trei conducători auto care se deplasau pe drumurile publice, deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

 În cauză au fost întomite dosare penale, cei trei fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

La data de 28 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla au depistat un conducător auto de 38 de ani, din comuna Sânmartin, în timp ce se deplasa pe  DJ161D, în interiorul localității Târgușor, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

 Testarea acestuia cu aparatul etilotest a relevat o concentrație de 0.92 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care, bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

 *

La data de 27 martie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au depistat un conducător auto de 53 de ani, din comuna Luna, în timp ce se deplasa pe strada Laminoriștilor din Câmpia Turzii, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

 

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0.43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei.

 

*

 

La data de 27 martie, polișitii din cadrul Poliției municipiului Dej au depistat un bărbat de 34 de ani, din județul Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Titulescu, din municipiul Dej, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Fiind testat cu aparatul etilotest, a reieșit o concentrație de 1.37 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

În baza celor constatate, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh