17
Sam, Apr
51 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 3 aprilie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au desfășurat activități de verificare a modului în care prevederile legislative sunt respectate de către deținătorii legali de arme.politie control

 În cadrul acțiunile de control care s-au desfășurat în comuna Iara, din județul Cluj, a fost constatată o infracțiune la regimul armelor și al munițiilor, deținătorul legal al unei arme de vânătoare nerespectând cadrul legal incident regimului armelor și al munițiilor, în posesia acestuia fiind descoperită muniție pentru care acesta nu era autorizat. 

În cauză se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal. 

De asemenea, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 10.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 295/2004, iar în situațiile menționate măsura complementară a prevăzut anularea dreptului de deținere, respectiv folosire arme și muniții.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh