27
Sam, Apr
1 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În cursul zilei de ieri, polițiștii Secției 7 Poliție Cluj-Napoca, alături de polițiștii Biroului Rutier și cel de Investigații Criminale Cluj, au acționat pe raza de competență pentru asigurarea și menținerea unui climat optim de siguranță publică și rutieră, dar și în scopul prevenirii și combaterii criminalității. politie janarmi

Acțiunea s-a desfășurat cu efective mărite, polițiștii fiind sprijiniți de jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj și polițiști locali din cadrul Primăriei Cluj-Napoca. 

În acest context au fost legitimate 280 de persoane și verificate în trafic 28 de autovehicule, pentru neregulile constatate fiind aplicate 21 de sancțiuni contravenționale.

Abaterile de la normele circulației pe drumurile publice au condus la reținerea a trei permise de conducere, pentru conducerea vehiculelor sub influența băuturilor alcoolice. 

De asemenea, polițiștii au pus în executare trei mandate de aducere, în cauze aflate în cercetare.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh