08
Mie, Dec
46 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 11 septembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore doi bărbați, de 38 și 39 de ani, din Columbia, respectiv municipiul Galați, cercetați pentru comiterea unor infracțiuni de furt.

 Controlul efectuat de polițiști asupra acestora a condus la depistarea unui număr total de 17 telefoane mobile.

 În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 00.40, respectiv 02.30, polițiștii au fost sesizați de către două persoane, cu privire la faptul că în timp ce se aflau în interiorul festivalului Untold, le-au fost sustrase telefoanele mobile.

 În baza relatărilor, a semnalmentelor oferite și a investigațiilor demarate de polițiști, la scurt timp de la sustragerea telefoanelor mobile, cei doi bărbați au fost identificați.

 Proveniența celor 17 telefoane găsite asupra bărbaților nu a putut fi justificată de cei doi, existând indicii că acestea ar fi fost sustrase.

 Polițiștii Biroului de Investigașii Criminale Cluj au demarat activități în scopul documentării întregii activități infracționale a bărbaților în cauză, în urma administrării probatoriului fiind dispusă reținerea acestora pentru 24 de ore.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh