25
Joi, Apr
6 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, în colaborare cu jandarmii Inspectoratului Județean de Jandarmi Cluj, ai Grupării de Jandarmi Mobile ”Ștefan Cicio-Pop” și a reprezentanților Inspectoratuluipolitia pentru Situații de Urgență Cluj au acționat în cursul zilei de azi, în zona unităților de învățământ din județul Cluj, în scopul prevenirii oricărui eveniment nedorit, pentru ca debutul noului an școlar să fie marcat printr-un climat optim de ordine și siguranță publică.

 Siguranța în școli reprezintă o prioritate, astfel că pe durata desfășurării anului școlar, unitățile de învătământ au fost incluse în itinerariile de patrulare ale polițiștilor, în scopul asigurării climatului optim de siguranță în incinta acestora și în proximitate.

 Totodată, polițiștii vor acționa zilnic, înaintea începerii orelor și la finalizarea cursurilor elevilor pentru asigurarea fluenței și siguranței traficului și prevenirea evenimentelor rutiere.

 De asemenea, pentru asigurarea condițiilor optime de începere a anului școlar, polițiștii Biroului Siguranță Școlară, rutieri, de proximitate, de ordine publică, precum și efectivele zonelor rurale au verificat integritatea mijloacelor de semnalizare rutieră din zona unităților de învățământ, dar și aspecte care vizează starea tehnică a mijloacelor de transport elevi.

 Pe parcursul anului școlar polițiștii clujeni vor organiza activități preventiv-educative alături de elevi, cu rolul de a preveni evenimentele negative și de a combate posibilele fapte de violență școlară și bullying.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh