29
Vi, Mar
17 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au indisponibilizat și ridicat cantitatea de 710 litri de alcool etilic și peste 48.000 de țigarete, în urma a trei percheziții domiciliare efectuate în cursul zilei de 13 septembrie a.c., la locuințele unor persoane bănuite de activități din domeniul contrabandei cu tutun şi alcool.alcool

În urma activităților desfășurate și documentării activității infracționale, față de un bărbat de 60 de ani a fost dispusă măsura reșinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

 Din cercetări a reieșit faptul că în perioada mai-septembrie a.c., patru persoane, cu vârste cuprinse între 50 și 65 de ani, ar fi deținut și comercializat țigarete de contrabandă și produse alcoolice neaccizate pe raza județului Cluj.

 În baza probatoriului administrat, la data de 13 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla au efectuat trei percheziții domiciliare, în municipiul Gherla și în comuna Cojocna, din județul Cluj.

 Perchezițiile efectuate de polițiști au condus la ridicarea în vederea confiscării a 48.120 de țigarete cu timbrul fiscal de proveniență din Ucraina și 710 de litri de alcool neaccizat.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al polițiștilor din cadrul Brigăzii de Operațiuni Speciale Cluj și Serviciului Criminalistic.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh