19
Vi, Apr
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În cursul dimineții de ieri, în jurul orei 09.20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au depistat un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din comuna Petreștii de Jos, care se deplasa la volanul unui autoturism, pe strada Grădinilor, fără a deținepolita rutiera permis de conducere.

 

De asemenea, autoturismul avea plăcuțele cu numărul de înmatriculare retrase.

 

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală, pentru documentarea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulaţie sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

 

 

**

 

La data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 01.20, un tânăr de 28 de ani, din municipiul Turda, care se deplasa cu un autoturism pe raza localității Urca a fost oprit de polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii pentru efectuarea unui control, în cadrul acțiunilor derulate în scopul menținerii traficului rutier sigur.

 

Verificările au condus la stabilirea faptului că tânărul nu deținea permis de conducere, fiind astfel efectuate cercetări pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

 

**

La data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 00.05, polițiștii municipiului Câmpia Turzii au oprit în trafic, pe strada George Coșbuc, din municipiu, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna Petreștii de Jos, care nu deținea permis de conducere.

 

**

La data de 19 septembrie, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, din comuna Ciucea a fost depistat de polițiști, în timp ce se deplasa cu un autoturism fără a deține permis de conducere.

 

Cel în cauză a fost oprit în trafic în jurul orei 09.30, de polițiștii orașului Huedin, pe DJ 108A, pe raza localității Vânători.

 

**

La data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dej au oprit în trafic un bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care conducea un autoturism pe Drumul Comunal 158, în localitatea Elciu, din comuna Recea-Cristur.

 

Fiind testat cu aparatul etilotest, conducătorului auto i-a rezultat o concentrație de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

 

Polițiștii efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, în cauză fiind consultat procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej, care a dispus cercetarea în stare de libertate a bărbatului.

*

 

La aceeași dată, în jurul orei 19.20, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Comunal Căianu au depistat un tânăr, de 29 de ani, din comuna Căianu, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 161K, în interiorul localității Bărăi, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 17 septembrie a.c, în jurul orei 11.30, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au depistat un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Viișoara, în timpul deplasării acestuia cu un autoturism pe raza localității Urca, fără a deține permis de conducere.

 

De asemenea, cel în cauză a refuzat solicitarea polițiștilor de a fi testat cu aparatul etilotest sau prelevarea de mostre biologice.

 

Sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh