30
Ma, Noi
29 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un bărbat în vârstă de 27 de ani, a plecat de la locația în care acesta lucra ca și îngrijitor de animale, din comuna Recea-Cristur, fără a se mai întoarce.barbat recea cristur

 Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 15.00, DĂNCUȘ IOAN RADU, în vârstă de 27 de ani, a plecat de la locația în care acesta muncea și locuia, din comuna Recea-Cristur, însă nu s-a mai întors și nu a mai putut fi contactat.

                                                       SEMNALMENTE – înălțime aproximativ 1.72 metri, greutate aproximativ 65 - 70 kg, ochi căprui, părul șaten, forma feței ovală.

 La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu o bluză de trening de culoare albastru închis, cu dungi de culoare albastru deschis, pantaloni de stofă de culoare închisă, o haină din fâș albastră cu motive de culoare roșie, fiind încălțat cu o pereche de cizme din cauciuc. Totodată, pe cap purta o șapcă.

 Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh