25
Joi, Apr
5 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Polițiștii secțiilor de poliție urbană ale Poliției municipiului Cluj-Napoca, Biroului pentru Centrul Universitar și Biroului Rutier au acționat la data de 21/22 septembrie a.c., în două etape, pentru verificareapolitia cluj-napoca respectării măsurilor stabilite în vederea minimalizării efectelor negative ale pandemiei de Covid-19.

 Printre obiectivele acțiunii desfășurate, s-au numărat prevenirea săvârșirii oricăror fapte de natură penală sau contravențională și crearea unui climat optim, de siguranță rutieră.

 În cadrul primei etape derulate, respectiv în intervalul orar 17.00 – 18.30, polițiștii constituiți în filtre rutiere au urmărit verificarea respectării prevederilor legale pe principalele artere de circulație din municipiu. Totodată, activitățile au fost intensificate în zona parcului Rozelor, străzii Primăverii din cartierul Mănăștur, străzii Cantonului și zonei Pata Rât.

 Astfel, au fost legitimate peste 70 de persoane și oprite pentru verificări în trafic 54 de autovehicule.

 24 de sancțiuni au fost aplicate ca urmare a neregulilor constatate de polițiștii, 22 dintre acestea pentru nerespectarea prevederilor rutiere, iar alte 2 pentru abateri aduse normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

 De asemenea, polițiștii au retras un certificat de înmatriculare.

 În urma etapei ulterioare, desfășurate în intervalul orar 22.30 - 00.30, au fost legitimate 45 de persoane, verificate 23 de autovehicule, dar și 14 operatori economici.

 Au fost aplicate 9 sancțiuni, toate în conformitate cu prevederile OUG 195/2002R, în acest context fiind reținute două permise de conducere și retras un certificat de înmatriculare.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh