20
Sam, Apr
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 La nivelul municipiului Cluj-Napoca, în acest sfârșit de săptămână, au fost desfășurate activități specifice în cursul nopților de 25/26 septembrie și 26/27 septembrie, în intervalul 23.00 – 03.00.politie

 În cadrul acestora au acționat în sistem integrat polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secțiile 1-7, Biroul pentru Centrul Universitar, Biroul Rutier, Secțiile de Poliție Rurală Apahida, Baciu și Florești, alături de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi ,,Ștefan Cicio Pop” Cluj-Napoca.

 Scopul activităților a fost constituit de verificarea respectării normelor de protecție sanitară, a programului de funcționare a operatorilor economici, activitățile fiind intensificate în zona teraselor și restaurantelor din zona centrală a municipiului.

 O atenție deosebită a fost acordată zonelor: Piața Muzeului, Piața Unirii, Strada Piezișă, Bulevardul Eroilor și Parcul Central din Cluj-Napoca.

În cursul celor două nopți au fost legitimate 115 persoane și controlate în trafic 47 de autovehicule.

 S-a procedat la verificarea a 57 de operatori economici, nefiind înregistrate abateri aduse Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

 De asemenea, în cadrul activitățile desfășurate în sistem integrat, au fost constatate 19 abateri ale normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și 16 abateri aduse normelor rutiere, fiind aplicate sancțiuni contravenționale.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh