30
Ma, Noi
29 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Cluj-Napoca, alături de polițiștii Serviciului Criminalistic Cluj, dar și cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, au desfășurat, astăzi, două percheziții domiciliare, pe raza municipiului Oradea, în urma cărora un bărbat, de 27 de ani, a fost reținut 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și înșelăciune.furt calificat cluj

 Din cercetări a reieși faptul că la data de 14 septembrie a.c., cel în cauză, sub pretextul vânzării unor bunuri casnice, a pătruns în locuința unui bărbat de 92 de ani, din Cluj-Napoca, unde, profitând de neatenția acestuia, a sustras dintr-o borsetă suma de 27.000 de lei.

 În baza sesizării, polițiștii au demarat verificări, în cursul acestei zile bărbatul fiind identificat în cadrul perchezițiilor desfășurate. Totodată, a fost identificată și ridicată suma de aproximativ 4.000 de lei.

 Polițiștii au pus în executare un mandat de aducere pe numele acestuia, iar ca urmare a probatoriului administrat, bărbatul de 27 de ani, din județul Bihor, a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca pentru dispunerea altor măsuri preventive .

 În cauză, prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50%. 

Activitățile au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh