30
Ma, Noi
29 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, 164 de candidați s-au înscris la concurs, pentru cele 8 posturi de ajutor șef de post, prin încadrare directă, din sursă externă.posturi

 

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs:

https://cj.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

 

În perioada 11 - 19 octombrie a.c., candidații ale căror dosare au fost validate, vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice.

 

La data de 23 octombrie a.c. va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

 

Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor şef de post din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute.

 

 

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh