30
Ma, Noi
29 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Turda au desfășurat ieri, 30 septembrie, trei percheziții domiciliare, în municipiul Turda și comuna Viișoara, la locuințele a trei persoane, bănuite de furt calificat în formăpolitia cluj continuată.

 Din cercetări a reieșit faptul că  în perioada 20-25 septembrie, aceştia au pătruns prin efracţie în 19 garaje aflate în municipiului Turda, de unde au sustras mai multe unelte electrice şi mecanice, precum şi alte bunuri, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 11.200 lei.

În cadrul perchezițiilor au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri de interes în cauză.

 Urmare a probatoriului administrat, la data de 30 septembrie a.c., un tânăr de 17 ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Turda cu propunere de luare a altor măsuri preventive.

 Prejudiciul cauzat în urma faptelor săvârșite a fost recuperat în proporţie de aproximativ 50 %.

 Activitățile desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj.

 

Foto: Arhivă

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh