30
Ma, Noi
29 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În cursul zilei de azi, 20 octombrie a.c., polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost angrenați într-o acțiune preventiv-reactivă, în scopul asigurării unui climat optim de siguranță publică pe raza de competenţă, prevenirii accidentelor rutiere politieși impunerea unui climat de disciplină în rândul participanților la traficul rutier.

De asemenea, au fost efectuate verificări cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, pentru  prevenirea răspândirii virusului Sars Cov-2.

Totodată, în localitățile Iacobeni și Bolduț, din comuna Ceanu Mare polițiștii au derulat activități de prevenire a înșelăciunilor prin metoda „Accidentul”, „Îmbrățișarea„ sau „Împrietenirea”.

Activităţile desfăşurate au condus la legitimarea a 78 de persoane şi verificarea a 48 de vehicule. Abaterile de la normele legislative au impus aplicarea a 32 de sancţiuni contravenţionale, 28 dintre acestea pentru abateri de la legislaţia rutieră în vigoare.

De asemenea, în urma neregulilor constatate au fost reținute 3 certificate de înmatriculare.

La acțiunile demarate au participat jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Cluj.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh