27
Sam, Apr
1 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Din probatoriul administrat în cauză a reieșit că acesta ar fi efectuat 14 împrumuturi, în valoare totală de peste 11.000 de lei, către patru persoane din același municipiu, în perioada mai 2019 – octombrie 2021, pentru care ar fi perceput dobânda de 50%.politie

 De asemenea, în urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că la data de 1 august a.c., tânărul în vârstă de 24 de ani ar fi tulburat ordinea și liniștea publică pe strada Amurgului, din municipiul Turda, unde l-ar fi agresat fizic pe un bărbat.

 Totodată, acesta este cercetat de faptul că, la data de 17 octombrie a.c., l-ar fi determinat pe un tânăr în vârstă de 29 de ani, să îl însoțească la locuința sa, unde, amenintându-l cu acte de violență, l-ar fi constrâns să rămână în respectivul imobil.

 Cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar în urma prezentării acestuia instanței de judecată, față de acesta a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh