16
Dum, Ian
50 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 11 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secția 7 Poliție – Compartimentul de Investigaţii Criminale, în urma activităților informativ-operative efectuate, au depistat în flagrant un bărbat de 23 de ani, din comuna Frata, județul Cluj și un altul de 26 de ani, din comuna Florești, județul Cluj, în timp ce ar fi sustras combustibil din rezervoarele unor  autoutilitare și a unui bulodexcavator, parcate pe strada Soporului, din municipiul Cluj-Napoca. 

 În fapt, în cursul nopții de 10/11 ianuarie a.c., cei în cauză ar fi sustras, din rezervorul a trei autoutilitare și a unui buldoexcavator, aproximativ 400 de litri de motorină, în timp ce acestea se aflau parcate pe str. Soporului, din muncipiul Cluj-Napoca.

 Aceștia ar fi depozitat combustibilul în 20 de canistre, încărcate în două autoturisme, fiind surprinși și interceptați, la scurt timp de către polițiști.

 Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

 În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cei doi, fiind cercetați pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat, faptă prevăzută de Codul Penal.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh