11
Joi, Aug
16 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În perioada 7-9 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au desfășurat activități de asigurare și menținere a unui climat optim de ordine și siguranță publică.

De asemenea, activitățile derulate au urmărit impunerea respectării normelor rutiere de către toți participanții la trafic, dar și a celor privind prevenirea și combaterea virusului SARS-CoV-2 (COVID-19).

Alături de polițiști au participat jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și funcționari publici din cadrul Poliției Locale.

 Au fost legitimate peste 250 de persoane, verificate 155 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate s-au reținut trei permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule și patru certificate de înmatriculare.

 În total s-au aplicat 38 de sancțiuni contravenționale conform normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, a celor privind circulația pe drumurile publice, dar și altor prevederi legislative.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh