26
Dum, Iun
32 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 21 ianuarie a.c. polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Cluj-Napoca au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat cu vârsta de 30 de ani, din municipiul Hunedoara, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

 Din cercetările derulate a reieșit faptul că la data de 9 ianuarie a.c., acesta ar fi sustras din incinta mai multor magazine aflate într-un centru comercial din Cluj-Napoca, mai multe parfumuri și un articol vestimentar. 

În urma documentării activității infracționale și administrării probatoriului în cauză, la data de 21 ianuarie a.c., polițiștii au depistat bărbatul în flagrant delict, fiind reținut pentru o perioadă de 24 de ore. 

La data de 22 ianuarie a.c., magistrații Judecătoriei Cluj-Napoca au emis pe numele acestuia mandatul de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh