26
Dum, Iun
32 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În perioada 28 - 30 ianuarie a.c., pe raza municipiului Turda și a comunelor arondate, a fost organizată o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță publică și rutieră, precum și pentru verificarea respectării măsurilor dispuse în vederea prevenirii și combaterii efectelor pandemiei. 

Activitățile au fost derulate în sistem integrat, alături de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda și Secției 9 Poliție Rurală Turda, acționând efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și polițiști locali.

 Astfel, în această perioadă au fost legitimate 148 de persoane și oprite pentru control în trafic 95 de autovehicule.

 În urma verificărilor efectuate și a neregulilor constatate, au fost aplicate, în total, 60 de sancțiuni. Cele mai multe dintre acestea, în număr de 41, au fost aplicate pentru nerespectarea regimului rutier, context în care au fost reținute 7 permise de conducere și retras un certificat de înmatriculare.

 Totodată, pentru abateri aduse Legii 61/1991R, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, alte 6 în conformitate cu Legea 55/2020 și 1 conform Legii 132/2017.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh