27
Lun, Iun
37 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 4 martie a.c., în jurul orei 02.20, polițiștii Biroului Rutier, aflați în desfășurarea activităților specifice de menținere a siguranței rutiere pe drumurile publice, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe Calea  Dorobanților, din Cluj-Napoca.

 

Întrucât conducătorul auto nu a dat curs semnalului de oprire, echipajul a pornit în urmărirea acestuia, până pe strada Platanilor din municipiu, unde autovehiculul urmărit a părăsit prin dreapta partea carosabilă a sensului său de mers, intrând în șanț.

 

Urmare a evenimentului rutier produs, nu au fost persoane rănite, acesta fiind soldat doar cu pagube materiale.

 

Polițiștii au stabilit identitatea conducătorului, respectiv un tânăr de 22 de ani, din Cluj-Napoca, iar din verificările efectuate a reieșit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh