30
Ma, Mai
21 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 La data de 6 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Cluj au pus în executare patru mandate de percheziție la locuințele unor bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 31 de ani, cercetați pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 23 februarie a.c., un tânăr în vârstă de 28 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care ar fi permis accesul în locuința a trei bărbați, ar fi fost amenințat și agresat fizic de aceștia, iar ulterior deposedat de o geantă în care se afla un telefon mobil și suma de 100 de lei, cauzând un prejudiciu total de 3.000 de lei.

În urma activităților investigative, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Direcției Operațiuni Speciale și a specialiștilor criminaliști, au fost efectuate patru percheziții domiciliare, în municipiul Cluj-Napoca și în localitatea Florești.

În baza probatoriul administrat de polițiști, cei 3 bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind depuși într-un Centru de Reținere și Arestarea Preventivă.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh