26
Dum, Iun
32 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 6 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au demarat o serie de acțiuni de amploare în scop preventiv în municipiul Cluj-Napoca.

 

În prima parte a zilei au fost puse în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară, activitățile fiind efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Cluj, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, specialiști criminaliști și efectivele Direcției Operațiuni Speciale, fiind dispusă reținerea pentru 24 de ore față de trei persoane.

 

Ulterior, începând cu ora 16.00, în municipiul Cluj-Napoca și în localitățile arondate au acționat peste 140 de polițiști de ordine publică, rutieră, investigații criminale și investigare a criminalității economice, alături de jandarmi și polițiști locali.

 

În total, peste 270 de forțe participante au acționat pentru descurajarea faptelor antisociale, prevenirea și descoperirea infracțiunilor, asigurarea climatului de siguranță comunității și creșterea disciplinei rutiere.

 

Au fost efectuate filtre rutiere, fiind astfel controlate în total 326 de autovehicule, verificări derulate inclusiv în mijloacele de transport persoane, dar și  asupra bagajelor transportate.

 

Au fost legitimate peste 1.000 de persoane, fiind totodată puse în executare patru mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

 

În total, în urma abaterilor constate au fost aplicate 396 de sancțiuni contravenționale, dintre care 299 pentru încălcarea normelor circulației rutiere, ca măsuri complementare fiind reținute 11 permise de conducere.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh