19
Mie, Iun
4 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE SĂVÂRȘIREA DE INFRACȚIUNI PE LINIA TRAFICULUI ILICIT DE DROGURI ȘI SUBSTANȚE INTERZISE

 Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, documentează activitatea ilicită a mai multor persoane implicate în săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, deţinere de droguri de risc și mare risc, fără drept, pentru consum propriu, precum și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

 Astfel, la data de 5 octombrie 2022, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, efectuează 35 de percheziții la Turda, Câmpia Turzii și Mihai Viteazu, județul Cluj și una în județul Maramureș, la mai multe persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni pe linia traficului ilicit de droguri și substanțe interzise.

 Astfel, vor fi puse în executare 17 mandate de aducere și vor fi audiate mai multe persoane, în calitate de martor.

 Acțiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

 La activități participă și polițiști din cadrul brigăzilor de combatere a criminalității organizate Târgu Mureș și Oradea, polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca și Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș, precum și  două echipaje canine din cadrul Direcției Regionale Vamale Cluj.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh