25
Joi, Apr
6 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 7 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea și tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, dar şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

 Astfel, în intervalul 15.00-19.00, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Turda, jandarmilor și reprezentanților Ocolului Silvic, au fost derulate verificări, context în care au fost legitimate peste 120 de persoane.

 În total au fost controlate 102 autovehicule, fiind constatată o infracțiune de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

 În urma abaterilor constatate au fost aplicate 41 de sancțiuni contravenționale, mare parte din acestea pentru nerespectarea normelor rutiere. Controalele din trafic au condus totodată la aplicarea a două sancțiuni contravenționale în baza Legii 171/2010, în valoare de 1000 de lei, respectiv 5.000 de lei, pentru tăierea arborilor din afara fondului forestier și transport de material lemnos fără aviz de însoțire.

 

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh