19
Mie, Iun
5 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În această dimineață, în întervalul orar 06:00-10:00, poliţiştii rutieri din cadrul Brigăzii Autostrăzi au desfăşurat, pe tronsonul Câmpia Turzii-Nădășelu, activități pentru verificarea modului în care se efectuează transporturile publice de persoane.

 Verificările polițiștilor au vizat deținerea documentelor necesare efectuării transportului public de persoane, respectarea traseului şi a graficului de circulaţie, cu perioadele de conducere și pauzele prevăzute, respectarea capacității de încărcare a autovehiculelor, precum și valabilitatea celorlalte documente impuse de legislație.

 De asemenea, s-a acționat pentru depistarea conducătorilor de autovehicule aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor intezise, o constantă în cadrul controalelor derulate de polițiști, în scopul reducerii riscului rutier prevenirii unor evenimente negative.

 În urma abaterilor constatate au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, conform OUG 195/2002 și OG 37/2007, în valoare totală de 6580 de lei.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh