06
Mie, Dec
12 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 10 februarie a.c. polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda- Biroul de Investigații Criminale au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Turda, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

 Cel în cauză este bănuit că la data de 1 februarie a.c., în jurul orei 21.30, în timp ce se afla într-un local din municipiul Turda, alături de alte persoane, ar fi agresat fizic un bărbat în vârstă de 39 de ani, din același municipiu, tulburând astfel ordinea și liniștea publică. 

De asemenea, în noaptea de 3/4 decembrie 2022, în intervalul orar 23.30 – 00.30, în timp ce se afla într-o sală de jocuri din municipiul Turda, ar fi agresat fizic un bărbat, tulburând ordinea și liniștea publică. Totodată, acesta ar fi intrat în local având asupra sa o bâtă de baseball. 

Polițiștii au constatat că acesta s-ar sustrage de la urmărirea penală, fiind efectuate activități investigativ-operative în vederea depistării lui.

 Astfel, la data de 10 februarie a.c. bărbatul a fost depistat în municipiul Cluj-Napoca, fiind condus, în baza mandatului de aducere, la sediul poliției municipiului Turda, în vederea continuării cercetărilor.

 În cauză se efectuează activități de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, acesta urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Turda cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh