18
Joi, Iul
0 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 23 iunie a.c. polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din județul Bacău, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

 

În fapt, în perioada 12-19 martie a.c., polițiștii au constatat că bărbatul ar fi pătruns în curtea unui imobil situat în comuna Ciurila, sat Sălicea, de unde ar fi sustras unelte electrice, dispozitive electronice (IT), instrumente muzicale, printre care  o cameră video, o unitate PC, un malaxor pentru mortar, o drujbă electrică, un saxofon, o vioară și alte bunuri, toate în valoare totală de aproximativ 33.000 de lei.

 

La data de 23 iunie a.c., polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda, cu sprijinul unei grupe de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la locuința bănuitului din localitatea Sălicea, unde au identificat și ridicat mai multe obiecte, printre care o drujbă electrică, un mixer electric pentru mortar, 2 dispozitive pentru redat muzică, un aspirator și alte mijloace materiale de probă de interes în cauză.

 

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus, pe bază de ordonanță, reținerea bărbatului pentru 24 de ore.

 

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh